Nu blir Arbetarskydd mer digital

2021-01-11 10:51 Karin Nilsson  
Karin Nilsson, ansvarig utgivare.

Arbetarskydd ökar aktiviteten på webben. Artiklar och domsreferat som tidigare har publicerats först i papperstidningen kommer istället att publiceras först på webben och i våra olika nyhetsbrev.

Det innebär att det mesta av innehållet i det allmänna nyhetsbrevet bara kommer att kunna läsas av prenumeranter. Vill du ha koll på vad som händer efter olyckor på arbetsplatserna, följa forskningsläget om arbetsmiljöfrågor, få tips för ett bättre förebyggande arbetsmiljöarbete, få koll på nya regler och följa vad som händer när skyddsombuden larmar, när Arbetsmiljöverket inspekterar och när arbetsgivaren överklagar då kan du ta del av våra prenumerationserbjudanden här.

Läs mer: Arbetarskydd når fler läsare

Är du redan prenumerant och vill få tillgång till mer av vårt låsta innehåll eller har frågor om inloggning med mera kontaktar du kundtjänst dygnet runt eller på telefon 08-522 183 32 vardagar mellan 8-18.

Missa inga nyheter - beställ Arbetarskydds kostnadsfria nyhetsbrev

Karin Nilsson

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Arbetarskydd.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Arbetarskydd eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Tidningen

Kampen

Arbetsmiljö