Sponsrad

Min lösning för att höra bättre i möten eller i bullriga miljöer

Camille bor i Rhône-Alpes Auvergne utanför Lyon i Frankrike. Hon jobbar som pressansvarig på ett företag och har nyligen börjat använda Roger Table Mic II och Roger Pen.

Publicerad

- I mitt yrke jobbar jag främst med kommunikation. Det är därför absolut nödvändigt att jag har effektiva och pålitliga produkter som jag kan använda i bullriga miljöer, till exempel på mässor, vid presskonferenser och stora möten.

Första mötet med hörselprodukter

Efter en plötslig hörselnedsättning fick Camille hörselimplantat inopererat när hon var 22 år gammal och det blev svårt för henne att jobba som vanligt, med tanke på de miljöer hon dagligen befinner sig i. Hon gick med i en lokal förening för CI-opererade och en annan medlem lät henne testa personens Roger Pen vid några tillfällen.

I Frankrike är dock Roger Pen ganska dyr att köpa själv, så hon vände mig till CEA, en lokal organisation som arbetar med att hjälpa personer med olika funktionsnedsättningar. Hon fick den hjälp hon behövde och utrustades, förutom med Roger Pen, även med två Roger Table Mic II som hon använder på bordet vid stora möten.

Användarvänliga lösningar på jobbet

- Kvaliteten är mycket märkbar, säger Camille. Det fungerar numera väldigt bra att arbeta i de miljöer med mycket bakgrundsljud där jag befinner mig dagligen. Jag upplever inga störningar eller något sprak. Roger-lösningarna är väldigt enkla att använda, har fin design och sticker inte ut på något sätt. En del tror att min Roger Pen är en e-cigarett och säger att det är farligt att röka, men det är ju bara min Roger Pen!

Camille är så nöjd med sina produkter och hon har låtit flera andra med nedsatt hörsel på företaget prova dem också. Kanske kan hon övertyga någon annan att ta tag i sin hörselnedsättning och få bra hjälp på jobbet?

Annonsinformation

Detta är en annons. Den är inte skriven av Arbetarskydds redaktion. I det fall du har synpunkter på annonsens innehåll, vänligen vänd dig till annonsören.

Önskar du annonsera eller komma i kontakt med Arbetarskydds kommersiella redaktion? Skicka ett mail till agency@nyteknikgroup.se