19 metoder som hjälper dig i din vardag på jobbet

2017-02-10 11:39 Warda Khaldi  
Hårda verktyg för mjuka värden: Kostnadsfritt kompendium från Arbetarskydd.

Det är svårare än någonsin att vara chef - och det är därför också viktigare. Ledarskap kräver tid, insikt, kunskap och ett och annat verktyg. För att kunna svara på frågorna: Hur får vi fungerande arbetsplatser? Hur agerar man som chef, medarbetare och kollega?

Det kommer hela tiden ny forskning, nya erfarenheter som du som chef behöver ta del av, prova och lära dig av för att lyckas. Vi har samlat ihop våra 19 bästa verktyg i ett specialkompendium som du kan använda direkt i ditt ledarskap.

Verktygen hjälper dig med ämnen som ny som chef, hur du rekryterar rätt, hur du skapar bättre möten, lönesättning och lönekriterier, hur du arbetar med feedback, hur du hanterar härskartekniker, svåra samtal, ditt arbetsmiljöansvar som chef, neddragning av verksamhet, tala inför grupp och hur ni klara förändringsarbete vid omorganisation.

Målet är att du som chef snabbt och enkelt ska kunna börja använda dig av verktygen i ditt dagliga arbete. Prova dig fram för att se vad som passar dig och din arbetsgrupp.

Klicka här för att beställa ditt kostnadsfria kompendium.

Warda Khaldi

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Arbetarskydd.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Arbetarskydd eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Kampen

Arbetsmiljö