Sponsrad

"Alla ska komma hem oskadda från jobbet"

– Alla ska komma hem oskadda från jobbet, säger Sandra Åström på SCA. För en kontorsanställd är det en självklarhet, men i tillverkningsindustrin jobbar man ständigt med säkerhetsfrågan.

Sponsrad

Nu kan Bev leva sitt liv fullt ut

”Mormor, du kan ju höra vad jag säger, har du fått dina öron fixade”? Orden är Bev Grays yngsta barnbarns som glatt överraskad vänder sig till henne när hon för första gången kan höra vad han säger. ”Den stunden och de orden betyder så otroligt mycket för mig”, säger Bev som tidigare har behövt läsa på läpparna för att kunna förstå vad någon sagt.

Sponsrad

"Äntligen har jag energi över till annat"

- Min hörselnedsättning ska inte begränsa mitt liv. Den som säger det heter Linda Almqvist, en 41-årig tjej som arbetar som trafiklärare på en trafikskola i Halmstad. Hennes liv fick en positiv vändning när hon fick tillgång till rätt hörhjälpmedel.

Sponsrad

Två jobb och styrelseuppdrag - trots tinnitus

2009 hörde Trond Simonsen ett starkt, ihållande tjut i öronen, men han hade ingen aning om var det kom ifrån. Han letade i huset utan att hitta vad som orsakade ljudet.

Sponsrad

Det finns hjälp att få vid hörselnedsättning

”Min hörselnedsättning ska inte begränsa mitt liv”. Den som säger det heter Linda Almqvist, en 41-årig tjej som arbetar som trafiklärare på en trafikskola i Halmstad.

Sponsrad

Nytt nätverk: Leverantörer med den offentliga sektorn som kunder

Som leverantör och anbudsgivare i offentlig upphandling vet du att området kontinuerligt utvecklas – lagar och praxis förändras och uppdateras, arbetsprocesser utvecklas och best practice förfinas i takt med att anbudsgivare, upphandlare och annan expertis testar gränser och nya innovativa lösningar.

Sponsrad

Hur blir ditt kunskapsföretag en ”thought leader”?

Hur marknadsför man ett kunskapsföretag? Hur bygger och förstärker man successivt sin position som ”thought leader”? Frågan är mångfacetterad och komplex, men högst relevant för de flesta konsultbolag och andra kunskapsintensiva tjänstebolag som säljer och levererar komplexa B2B-tjänster.

Sponsrad

”Våra träffar ger ett otroligt mervärde för hela gruppen”

Lag & Avtals arbetsrättsliga nätverk träffas fem gånger per år och fördjupar sig i de arbetsrättsliga frågorna under olika former. Det är ett mycket uppskattat nätverk som både ger unika lärdomar om branschen och ett stort kontaktnät, berättar nätverksledare Åsa Erlandsson.