Rekordökning för Arbetarskydd

2016-10-17 00:00 Lena Gunnars  

Allt fler läser Arbetarskydd. – Arbetsmiljö är en av de viktigaste frågorna just nu. Det är glädjande om många tar den på allvar och där fyller Arbetarskydd ett behov, säger Warda Khaldi, tillförordnad chefredaktör för Arbetarskydd.

Den senaste Orvesto-undersökningen visar att Arbetarskydd når 31 000 läsare. I fjol låg räckvidden på 24 000 läsare. Det är en ökning med 29,2 procent.

Nytt för i år är att Orvesto har använt en mätmetod som innebär att även e-tidningsläsandet ingår men det har ingen större inverkan på siffrorna för Arbetarskydd som når den största delen av sina läsare via papperstidningen.

– Vi har medvetet satsat på att höja kvaliteten och att göra Arbetarskydd till ett angeläget magasin. Vi är en oberoende tidning med initierade specialreportar, säger Warda Khaldi.

Hon ser ljust på tidningens framtid eftersom många, inte minst unga, vill ha arbetsgivare som bryr sig om arbetsmiljön och har en moralisk kompass. De vill ha jobb som känns meningsfulla och utvecklande.

– God arbetsmiljö blir ett sätt för smarta företag i dag att locka till sig medarbetare.

Arbetarskydd finns förstås också på webben och ska fortsätta att utvecklas i andra kanaler. Arbetarskydd ger även ut angelägna nyhetsbrev för yrkespersoner.

– Hur vi mår och har det på jobbet påverkar både livet för den enskilda individen och samhället i stort, säger Warda Khaldi.

Lena Gunnars

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Arbetarskydd.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Arbetarskydd eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Kampen

Arbetsmiljö