Övriga Nyheter

Övriga Nyheter

Rätt på foten

DOJOR. Var snäll mot dina fötter – det är de som ska bära dig genom hela livet. Går och står du mycket på jobbet är det extra viktigt att välja skor som både förhindrar skador och är skonsamma,. Inte bara mot fötterna utan också för knä, rygg och höfter.

Övriga Nyheter

Ny metod kan upptäcka långvarig stress

ANALYS. Genom att analysera dina hårstrån kan forskarna se hur stressad du varit långt tillbaka i tiden. I ett pågående projekt undersöks hur stressnivån ser ut för olika yrkesgrupper.

Övriga Nyheter

Bemöt känslor med lugn logik

KOMMUNIKATION. Konfliktlösning, avskedanden och svåra samtal hör till vardagen på många företag. Det kan vara både utmanande och känslomässigt krävande för både personal och hr-ansvarig. Mitt i allt detta gäller det att behålla lugnet och agera professionellt.

Övriga Nyheter

Köket gick från 2500 till 6000 portioner pasta

För att skolkökspersonalen vid Centralköket i Alingsås ska hinna med måste pastan – som ska serveras eleverna klockan 12.30 -  kokas redan klockan 6.30. ”De anställda uppger att de inte anser sig göra ett gott arbete eftersom varmhållningstiderna blir allt för långa och att kvaliteten därmed påverkas”, skriver Kommunals skyddsombud.