Massagesalongens ventilation alltför dålig

2017-03-03 15:39 Lennart Lundquist  
Normalt befinner sig fyra till fem personer samtidigt i massagesalongens lokalerna och då räcker inte luften till. Foto: Imago stock

Dålig ventilation får Arbetsmiljöverket att kräva bättring och hota ägaren till den fönsterlösa massagesalongen med vite på 75 000 kronor.

Massagesalongens lokaler på Hisingen i Göteborg ligger i bottenvåningen där det inte finns vare sig fönster eller dörrar som kan användas för utrymning.

Lokalerna har flera massagebås med fönster som inte går att öppna och som är förtäckta. Det finns alltså inget insläpp av dagsljus.

Detta gör att lokalerna har undermålig ventilation och att luften är dålig. Normalt rör sig fyra till fem personer i lokalerna, och då räcker inte luften till.

Det här måste ägaren till massagesalongen göra någonting åt senast den 30 april. Om inte väntar ett vite på 75 000 kronor.

Lennart Lundquist

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Arbetarskydd.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Arbetarskydd eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Kampen